Hírek

Csoóri Sándor Program - Elszámolás - fontos tapasztalok

Kedves Csoóri Sándor Programban Érintettek!

Néhány együttes elindította már a pályázati elszámolást, mely során az alábbi nehézségekbe ütköztek:

A Csoóri Progammal kapcsolatos tájékoztatón azt az információt kaptuk az EMET-től, hogy a pénzügyi elszámolásnál módosítási kérelem nélkül lehetséges az alsorok között a pénzügyi eltérés, és a fősorok között is 10% erejéig. (Az elszámolási útmutató is valami ilyesmit ír le, bár nem teljesen egyértelmű) .

DE! Az eper nem engedte elszámolni az alsorokat, csak addig az összegig, amennyi az eredeti tervben szerepelt. Az eredeti összeg fölött lévő számlát már nem lehetett menteni. Az EMET-től e-mailben azt a tájékoztatást kaptuk, hogy módosítási kérelmet kell elindítani az eper felületen, ha másképp állnak az összegek, mint ahogy az tervezve lett. Az elbírálás ideje max 15 nap, ezért javasoljuk, hogy minél hamarabb kezdjétek el az elszámolás és a módosítások lebonyolítását, nehogy kifussatok az elszámolási határidőből!

Szintén az EMET-től érkezett információ, hogy módosítási kérelmet még az elszámolás elindítása előtt kell benyújtani.

Szeretnénk jelezni, hogy ezek a jelenlegi tapasztalataink, és a hír csak figyelemfelhívás, és egy kis segítségnyújtás szeretne lenni, hogy milyen problémákkal találkozhattok, és hogy ne hagyjatok semmit az utolsó pillanatra, hogy bármi történik, még orvosolni lehessen.

 

 


Az Örökség Nemzeti Gyermek és Ifjúsági Népművészeti Egyesület célja, hogy összefogja és jól működő közösségbe is szervezze a gyermek néptánccsoportokat, vezetőiket és minden olyan pedagógust, aki a magyar gyermek néptánc előre mozdításán fáradozik.

Eseménynaptár

Április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5